Rólunk Vaku-INFO FE studiotechnika Árjegyzék

Bazár SAVE FUEL Szállítás Kapcsolat

FVCC Rimaszombat
.


Minden, ami a fotóműterembe kell

Portré-, modell-, esküvő-, reklám és tárgyfotóhoz egyaránt

Világítástechnika: kompakt- és fejgenerátoros stúdióvakuk (220V és 12V üzeműek), vakugenerátorok, folyamatos fényű lámpák, fényformázók, stúdióernyők, szoftboxok. Kiegészítők: lámpaállványok, textilhátterek, háttértartó rendszerek, vakufénymérő, infra és rádiós vakukioldók. Szettáskák, hogy mindezt bárhová magunkkal is vihessük.

FalconE - FE Professional Studio Flash

A FalconE cég több mint 20 éve van jelen a világpiacon. Több, mint 800 fajta, főleg professzionális felhasználók részére gyárt stúdiotechnikai terméket, kiegészítőket, saját fejlesztő részleggel. Márkaneve védett. Éves forgalma meghaladja a 200 millió USD-t, ezt kitűnő minőségű áruinak, az ezzel párosuló nagyon szigorú minőségellenőrzésének, valamint kiváló árpolitikájának köszönheti. Itt készülnek az amerikai piacon forgalmazott JTL Versalight, valamint a német RICHTER generátoros vakuk is.

A vakufejek Ws teljesítményéhez kiemelkedően magas kulcsszám párosul, azaz energia-felhasználásuk kiváló. Műszerlapja a kezdő fotósok számára is könnyen kezelhető, téves vaku / beállítófény párosítás nem lehetséges. A fényformázók négy-pontos felfogatású öntöttvas bajonettel csatlakoznak a vakufejhez, a softboxok belseje ezüst kiképzésű, kettős, belső és külső selyem fénylágyítóval. stb.

Kiváló minőség: kedvező áron!

A termékeik szinvonala vetekszik a nagynevű európai társaival (Hensel, Bowens, Elichrom, Profoto, stb) - sok esetben maga mögé is utasítja azokat -, az alkalmazott műszaki megoldásokat szabadalmak védik...

Letölthető FalconE termékkatalógus INNEN pdf fájl (800 kB)

Részletes árlista, vakuszettek az Árjegyzék menüben található

A vakuk műszaki adatai muszadat.pdf pdf. fájl