Rólunk Vaku-INFO FE studiotechnika Árjegyzék

Bazár SAVE FUEL Szállítás Kapcsolat

FVCC Rimaszombat

SUPER FUELMAX = üzemanyag-fogyasztás csökkentő
. Lehet, hogy már hallott hasonlóról, esetleg kipróbálta és elégedetlen volt az eredménnyel. Így jártam én is egy Eko-Booster nevezetü készülékkel. Megvettem, kipróbáltam, majd csalódtam.... A SUPER FUELMAX készüléket 2001-töl használom személygépkocsin, kisteherautón, gázkazánon (benzin, gázolaj, földgáz). A tartósan elért 15-20 %-os fogyasztáscsökkenés adta az ötletet a készülék forgalmazására.

Benzines személykocsikra 1, dízelmotoros autókra, furgonokra 2 db, négyhengeres gázolaj üzemű teherautókra 5, autóbuszokra, kamionokra 6 db szerelendő. Ára 27.000 Ft/db. Még mielőtt azt mondaná: drága, számoljon egy kicsit! A beruházás megtérülése 10 – 25 ezer km. Hány kilométert tesz meg autójával egy év alatt? Mennyit fizet ezért az üzemanyag – mennyiségért? És annak a 15 százaléka? (ennyi maradhatna a pénztárcájában – ha megvenné...)

Földgáztüzelésű kazánnál is hasonló a helyzet. 1 – 2 db felszerelésével az évi földgáz-szükséglet árának a 20%-a is megtakarítható. A beruházás visszatérülési ideje kb. 2-3 hónap. A többi meg TISZTA HASZON.

Bővebb termékismertető, szerelési útmutató, hivatalos teszteredmények és az általam a gyakorlatban tapasztalt eredmények pdf. fájformátumban letölthető INNEN (A fájl mérete kb. 700 kB)

Hivatalos bemérést végeztettem a saját gépkocsimom a Budapesti Közlekedéstudományi Intézetben. A bemérés célja a SUPER FUELMAX hatása a károsanyag kibocsátásra, valamint a gépkocsi fogyasztására. A végeredmény: (- 12,5) - (-37,5) százalékban csökkent a károsanyag kibocsátás, az üzemanyag fogyasztás 100 kilométerre számolva mintegy 21,5 százalékkal csökkent!


A mérési jegyzökönyv letölthető itt


kti.pdf